GISSA VEM SOM BODDE PÅ FASHION AVENUEJAAAG! Lagom ballt må jag säga. Iphone bild men den är ju helt ok.


HEMMAHello snyggingar! Pouline är hemma igen! Kom hem igår kväll/natt faktiskt, sov till halv två idag för vi fick typ ingen natt mellan söndag/mångad pga tidsskillnad. Jag har haft det grymt! Galet! Fantastiskt! Mer om detta imorgon. Och en massa (läs: jävla massa) bilder. Puss på er.


endastlisa slänger in ett hej!Hallå där alla Poulines supersnygga läsare!
Hur mår ni? Mår ni braaa!? Hoppas det iallafall. Det är iallfall jag, Lisa, som skriver. Poulines lilla bloggkompis sisådära. Riktigt trevligt känns det faktiskt att få skriva några rader här - medans Pouline är i NYC. Är mega avis ska hon veta! Tänk att faktiskt vara där bland alla höga hus och framförallt alla människor, och Times Square. Fett coolt. Vi får hoppas på en hel drös med snygga pics när bruttan landat i Sverige igen.

Ta väl han om Pouline, för hon är en riktig toppentjej kan jag lova.
Mig hittar ni HÄR om ni vill besöka min blogg. Pussar

Say whatever you have to say, I'll stand by youNikon D90 + Nikkor 50mm f/1,8D

Pouline bad mig att gästblogga lite när hon är borta i 'The Land Of Hope And Dreams' vilket jag är jätteavundsjuk på men jag är glad för hennes skull. Pouline bad mig att visa några av mina bilder så här ovanför är lite bilder som jag har tagit på sistone, kanske kommer något mer inlägg med mig, vem vet?
Ni hittar mig här. (länk)


Elsa här.Hei alla Poulines läsare.
Som ni har läst så drog Pouline till NYC idag. Gud så avundsjuk jag är. Men har försökt tvingat henne att köpa nått till mig. MOHA. Blev också erbjuden att gästblogga. Vilket är en ära ! Skit kul!

Skulle egentligen gästblogga på onsdag. Men kunde inte vänta så slänger in ett litet inlägg redan nu ! Jag har inte riktigt uppfatta vad Poie har sagt men jag tror att jag skriver ett till inlägg på onsdag.

Ha det bra ! Pussisar.


Fina Pouline.EN LITEN TRIPP TILL ...... THE city. The big apple. Det snygga ovan. NEW YORK!
Yepp, leaving today (:

Förvänta er en grym bildbomb när jag kommer hem!

Dddont worry, har fixat o trixat lite så bloggen inte ska vara helt livlös.GRACIÖST SKARE VA

FESTIVALSOMMART-shirt topshop / rygga fjällräven / väst modekungen / shorts levi's / ring cocoo / gummistövvels have2have.


DO YOU WANT TO GO TO THE SEASIDEBlev några helt okej bilder ändå. Fotade med min canon ixus kompakta ..
Det var the kooks, det var galet, det var underbart! ♥


S!ESTA! 2011Yesyees, har äntligen tagit tag i mitt liv och fixat festivalbilderna. De är fotograferade med min lilla Canon ixus 95is så .. inte världsklass kanske. Men de blev faktiskt en del helt ok bilder. Festival är festival. Jag saknar det! ♥

RSS 2.0