FEBER PÅ NYÅRTajmingen är ju som vanligt makalöst dålig. Fått feber. Blir altså ingen utgång för mig ikväll, ska bara ta det lugnt med familjen. Men jag hoppas att alla får en grym kväll/natt/morgon/whatever, hah! Pussssssss


ORANGEVar på mellandagsrea i måndags och kom hem med dessa finingar. Halsbandet (ej rea) och tröjan är från kappahl och kjolen är från h&m. Färger som jag inte vanligtvis dras till men jag älskar't!


MINKPINK & LOVENya skönheter. Den supersöta ljusrosa toppen med spetsdetajl bak är från minkpink och köpt på urban outfitters. Den grymma reptilmönstrade klänningen fick jag i julklapp av underbara inlovewithfashion.


+Svar till alla som undrar om tröjan, den är köpt secondhand och sen har jag sytt om halsen.


MIRABLINGFick hem ett svart och ett råsnyggt silvrigt iphone skal från mirabling.se häromdagen, tack!


BLEACHED/OMBREDBilder från min instagram (följ mig poulinex).
Fetaste happyfacet. Blekte ombre hår idag. Loveit! Inte riktigt lika dramatiskt irl som på bilderna, det ser mer naturligt solblekt ut. Funderar på att göra lite fler slingor i topparna imorgon .. får se, vill inte förstöra håret med för mycket blekning. Jag är nöjd och glad i alla fall.


JULAFTONSOUTFIT 2011Klänning (love it!) monki / tights / knästrumpor h&m / klackar nelly


GOD JUL!

GJORT OMBRENågon bild får ni inte för vet ni vad? Det blev ingen skillnad alls trotts att jag hade i färgen i 35 minuter (man skulle ha 20). Får väl köpa blekning o köra med det nästa gång. Hade ljusblond hårfärg denna gången då de sa att det skulle fungera eftersom mitt hår aldrig varit färgat ..


CHRISTMAS WISHLISTUnika crystal bullet halsband, rostfärgade jeans, assymetrisk klänning, stooor mysig stickad tröja i någon fin färg, virkad klänning, gråa jeffrey campbell litas, stora feta tubhalsdukar, prenumenration på tidningen nylon, daisy by marc jacobs, make up store skuggor, (fake) ysl ring, opi nagellack, canon g12.

Skulle vara fett snällt tomten!

RSS 2.0