KLICKAT HEM ALLRA SISTA PARETOkej, jag kunde bara inte låta bli .. de är ju så galet underbara .. och så får dem inte in fler heller enligt deras kundtjänst. Så ett par i storlek fyrtio är på väg hem till mig. Lixom .. vad ska man göra när man är desperat och det är det allra sista paret!? Så jag får väl hoppas att mina fötter växer lite tills vecka tjugo då de beräknas komma, haha! ;)


HEY YEAHBilder tagna med min utfrätta-ego-bilds-kamera Bertil (samsung s750). :D


HJÄLP!To die for.
Hjälp mig nu! Jag har vanligtvis storlek 38/39 i skor. Tror ni att jag kan ha skorna ovan i storlek 40? Hade tänkt mig 39 men de är slut och H&M är ju lite smått kända för att ha små skostorlekar? Vad ska jag göra? :)


SHOPPATTishan och sjalen köpte jag för att presentkort jag fått gratis från gratis5. Hur nice? Bli medlem där ni med, supersida! Dessutom så får ni 25 poäng extra om ni blir medlem via min länk:D


ETT TUSEN TREInläggen blir många när man har roligt, right? :)


ACNE A/W 2010Acne a/w 2010. Snyggt? Javisst! ♥
Vadå att jag är helt galen i acnes kläder? ;o


ISTAPP IITor att ni gillade den andra? Här får ni i alla fall en till. Godnatt. ♥STATUSSitter på donken med Maja och har allmänt skoj. :)PLANERKonsten att bjuda på sig själv.

Pratade just med Maja, ska möta upp henne om tio minuter för shopping, och sen ska jag dansa. Nu har jag visst lite bråttom, bussen går om tjugo minuter. Smell ya later.SOMMARTIDER HEJ HEJ, SOMMARTIDERBild från häromdagen.
Ni glämde väl inte att ställa fram klockan en timme igår?

RSS 2.0